Ko smo zapravo mi?

Mi smo jedna mala ekipa, koja na razvoju web stranica radi na platformama Wordpresa i Joomle. Grafiku savladava zahvaljujući Adobeovom paketu alata poput Fotošopa, Ilustratora, dok se za vektorske radove najčešće oslanja na Corel Draw. Za video najčešće koristimo Adobeov After Effect. Naravno nećemo lagati, koristimo i presete za isti, al obično ih toliko mijenjamo da uopšte ne izgledaju kao downloadani preseti. Naravno, radimo i orginalnu produkciju, ne u 4K, ali da u 2K rezoluciji. Posjedujemo Kenonovu kameru EOS 1300, te sa njome snimamo materijale. Dakako ova druga varijanta je skuplja. 

Naš dizajner već više od 9 godina se bavi Grafičkim dizajnom. Do sada je radio mnoge projekte koje možete vidjeti diljem BH, a jedan od najistaknutijih je grb Košarkaškog Kluba Kakanj. Također, naš dizajner radio je više od dvije godine, u dvije različite štamparije, te je samim time dosta upoznat sa procesom štampe velikih formata, brendiranjem automobila, izloga, kao i radova poput bilboarda, letaka pa sve do vizit karti, a sve to ponekada dosta znači kada je u pitanju sinhronizacija dizajna i konačne štampe. Također, ako kojim slučajem imate potrebu za dizajniranjem nečega što je vezano za vektorsku grafiku a tiče se "kata" ili pak rezanja i graviranja na CO2 laserima, iskustvo koje posjeduje naš dizajner može vam pomoći i u tome. Naš dizajner ima iskustva sa Audio produkcijom, a to iskustvo stjecao je u Fruti Loops programu, kao i u dvije godine stažiranja kao rezident DJ u jednom sarajevskom klubu, stoga možemo pokriti i taj dio brige o vašem brendu, posebno kada se radi o soundima koji se uploadaju na Youtube servis. 

Drugi član ekipe, većinom je zadužen za Google Analitiku, a krasi ga više od 8 godina izučavanja Googleovih alata koji su povezani sa internet marketingom, SEO optimizacijom, Google AdWordsom. Također tijekom godina usavršavao je HTML kodiranje, kao i Wordpress platformu tako da je i to jedno od područja gdje vam stojimo na raspolaganju. 

Treči član ekipe je čovjek zadužen za marketing. U malom prstu drži znanje oko Mail Chimp kao i ostalih vrsta e-mail marketinga, marketinga na socijalnim mrežama, kao i marketinga putem AdWordsa. Također njegovo iskustvo je veliko i na polju prodaje, kako fizičkih stvari koje se prodaju preko najvećeg servisa kao što je eBay, tako i do intelektualnih usluga koje se prodaju putem Flipe, Fiverra, Freelancera, Upworka. Vrijedno je napomenuti da je on sam zadužen za vizuelno osmišljavanje, kao i upravljanje socijalnim profilima kompanija na socijalnim mrežama, a to dakako možete provjeriti u našem portfoliju. 

Šta zapravo mi možemo uraditi za vas?

Ovdje bi mogli ispisati knjigu. Ipak ići ćemo nešto kraćim putem. 

Možemo dizajnirati gotovo sve što se tiče vašeg brenda, osim 3D proizvoda, jer je Produkcijski dizajn sasvim druga grana dizajna. Možemo vam pomoći oko UX i UI dizajna, izraditi reklamni materijal, vizuelni identitet, te se pobrinuti za kompletan izgled vašeg brenda. 

Također, za vas možemo kupiti hosting (posjedujemo hosting paket sa neograničenim resursima) te samim tim možemo za veoma kratko vrijeme pružiti uslugu izrade i uploada na WEB. Također kako ne bi imali problema, i trošili svoje resurse na razne cijene sa domenama, za vas smo spremni na najjeftiniji i najbrži način rezervisati gotovo svaku domenu (osim .ba domene, za koju je proces kupovine mukotrpan, i oduzima dragocijeno vrijeme). Kada ste sve završili, a nemate vremena za održavanje tog istog weba, onda na scenu stupamo mi, te vam u jednom od paketa nudimo održavanje web stranica.

Ukoliko ste zainteresovani za što bolje pozicioniranje vašeg Weba, tu smo da vam pripomognemo i sa SEO optimizacijom vaše stranice. 

Kada imate vizuelni identitet, i web stranicu, onda smo spremni za vas uraditi marketinške kampanje. Dakako najisplativiji način su Youtube, Facebook i Adwords oglasi. Ukoliko pak nemate profile na ovim mrežama, i tu vam možemo pomoći. Naime radimo i to za vas. Nas možete unajmiti kako bi vam osmislili i napravili profile na svim socijalnim mrežama za koje smatramo da su adekvatne i na kojima bi mogli da dođete do svojih korisnika, a isto tako ako nemate vremena za održavanje istih, ili vam je preskupo plaćati radnika koji će raditi samo to, onda za tu svrhu možete unajmiti nas. 

Ako ste se već odlučili na marketing, dakako znate da je video reklama jedan od najboljih načina reklamiranja na pomenutim platformama. Bilo da se radi o Kover Videu na Facebook Pageu, ili Animaciji na profilnoj slici na istoj mreži, ili pak reklami za Youtube plaćene oglase, ili Instagram oglase.  Tu dolazi do izražaja naše znanje oko kreiranja istih. Za vas smo spremni uraditi bilo kakav oblik video reklame koji će biti pogodan, kvalitetan i zanimljiv način da predstavite svoj brend potencijalnim mušterijama. 

Ukoliko pak tražite neku uslugu koju vam mi nismo u stanju ispuniti, i tu vam možemo biti od pomoći. Godine iskustva i rada na webu stvorile su toliki broj kontaka, da gotovo ne postoji usluga za koju vam mi ne možemo pronaći rješenje. 

Za sve ostale kontakte i informacije možete nam se javiti putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem broja telefona +38765888748

 

Provjerite zašto nam je slogan Gradimo Brendove!

Brands Pulse - Gradimo Brendove

O

Nama

Ukoliko ste odlučili da se okušate na tržištu, imate neku ideju, al ne poznajete dovoljno šta treba da uradite onda je Brands Pulse, idealno mjesto za vas. Nudimo vam grafičke usluge, usluge web prezentacija, video produkcije, internet marketinga, održavanja socijalnih profila, analiziranje ponašana korisnika te prilagođavanja marketinskih kampanja sukladno tome.

 

Više o nama možete pročitati ovdje

 

Kontakt

Ovo je najkraći i najlakši način da stupite u kontakt sa nama. Budite slobodni pitati sve što vas interesuje.

Vaša email adresa
Naslov
Poruka

Facebook YouTube Google Plus