Svojim klijentima nudimo izradu reklamnih videa, posebno videa koja su pogodna za objavljivanje na socijalnim mrežama.

Želite Cover Video za vašu Facebook stranicu, ili pak video za plaćeno oglašavanje na platformama poput Facebooka, Instagrama, Youtubea, ili pak AdWordsa, na pravom ste mjestu. Našim klijentima nudimo prigodne usluge kada su u pitanju izrada video materijala kao promotivnog materijala brenda. 

Naime, specijalizovali smo se za rad sa kratkim video materijalima i prezentacijama, bilo da su u pitanju teksutalni "call to action" videi, ili je u pitanju izrada kompletnog videa, počevši od snimanja materijala pa sve do finalnog proizvoda. 

Također ono što je bitno, radimo videa koja u prosjeku traju do jedne minute, te su samim tim povoljna za oglašavanje na raznoraznim platformama, a izdvojili bi mogućnosti oglašavanja na Youtubeu, Facebooku, Instagramu te Adwordsu što, ukoliko se odlučite za našu uslugu, pokriva gotovo kompletnu uslugu video marketinga. 

Ono što je bitno, jeste i istaći da cijene izrade videa zavise od mnogo faktora. Najlakša i najefikasnija varijanta, dakako, je Kinetic Typography. Radi se o videima koji ne traže da se nađete sa nama, ne traže osmišljavanje niti snimanje kadrova, te jedino što zahtjevaju jest da imate jasnu viziju šta želite poručiti svojim potencijalnim kustomerima. Ovi videi trenutno su pravi hit, kako u svijetu, tako i na našem području, te ukoliko imate ograničen budžet, onda, definitivno vam preporučujemo ovu varijantu.

Dakako, možemo ponuditi i kompletan paket, a radi se o tome da možete samo poručiti video, te nama prepustiti osmišljanje scenarija, snimanje kadrova, montažu pa sve do finalnog proizvoda. 

Ipak prije nego što donesete neku odluku, iskreno vam savjetujemo da posjetite sekciju u portfoliju a tiče se videa, i na konkretan način se uvjerite kako mi to radimo. 

U prilogu možete pogledati kako izgleda video koji smo pravili sami sebi, a koji koristimo za plaćenu marketingšku kampanju na Facebooku, kao i za Cover Video naše Facebook stranice.

 

O

Nama

Ukoliko ste odlučili da se okušate na tržištu, imate neku ideju, al ne poznajete dovoljno šta treba da uradite onda je Brands Pulse, idealno mjesto za vas. Nudimo vam grafičke usluge, usluge web prezentacija, video produkcije, internet marketinga, održavanja socijalnih profila, analiziranje ponašana korisnika te prilagođavanja marketinskih kampanja sukladno tome.

 

Više o nama možete pročitati ovdje

 

Kontakt

Ovo je najkraći i najlakši način da stupite u kontakt sa nama. Budite slobodni pitati sve što vas interesuje.

Vaša email adresa
Naslov
Poruka

Facebook YouTube Google Plus