Ako se već niste pronašli u uslugama Dizajna, Videa, ili Fotografije, onda je možda ovo mjesto za vas. 

Pored navedenih usluga, također vam možemo ponuditi i usluge Izrade i održavanja profila na socijalnim mrežama. To se naravno prvenstveno odnosi na izradu i održavanje Profil Pagea na Facebooku, ali imamo iskustvo i sa radom na kreiranju kanala na Youtubeu, kao i profila na Instagramu. Također za ove usluge pratimo najaktuelnije trendove u svijetu, pa tako, ukoliko nam pružite priliku, za vas kreiramo najaktuelniji sadržaj poput Infografika, kao i slika izuzetno visokog kvaliteta (posebno kada se uzme u obzir način na koji Youtube i Facebook kompresuju sadržaj koji objavljujete na njemu). Usluge koje vam nudimo apsolutno će predstaviti vaš brend na najkvalitetniji mogući način kada su u pitanju ove društvene mreže.

Od ostalih usluga tu su i usluge Internet marketinga na servisima poput Facebooka, Youtubea, kao i Instagrama. Dakako već ste gotovo svi imali priliku da vidite, ili ste na neki drugi način upoznati sa mogućnostima oglavašavanja na pomenutim profilima. Samim tim, a sukladno tome da nas je iskustvo vodilo u tome smijeru, spremni smo vam uraditi marketingške kampanje na ovim servisima, ali i na Google AdWordsu, te sukladno potencijalnim kuponima koje smo spremni pronaći za vas, imate mogučnost za relativno male pare, da dosegnete veliki broj korisnika. Na slici koju vidite ispod, primjer je jedne kampanje koju smo uradili za jednog našeg klijenta, koja će u konačnici koštati manje od 100KM, a nakon samo 15 dana već je dosegla do 4000 pregleda, što je izuzetno bitno, a ostalo je jos 15 dana do isteka kampanje. Također ono što vas može radovati jeste i činjenica da imamo iskustva sa Keyword Researchom, tako da imamo sve predispozicije da vaš Brend pozicioniramo prema korisnicima na najbolji mogući način. 

Pored svih navedenih usluga još vam svojim iskustvom možemo pomoći prodaji vaših proizvoda bilo da se radi o prodaji putem servisa eBay, ili se pak radi o prodaji intelektualnih vlasništva putem raznih servisa koji su trenutno dostupni na internetu, poput prodaje stock fotografija ili nekog drugog intelektualnog vlasništva. Ukoliko nam ukažete povjerenje, tu smo da vam pomognemo kako bi materijalizovali vaše ideje. 

 

O

Nama

Ukoliko ste odlučili da se okušate na tržištu, imate neku ideju, al ne poznajete dovoljno šta treba da uradite onda je Brands Pulse, idealno mjesto za vas. Nudimo vam grafičke usluge, usluge web prezentacija, video produkcije, internet marketinga, održavanja socijalnih profila, analiziranje ponašana korisnika te prilagođavanja marketinskih kampanja sukladno tome.

 

Više o nama možete pročitati ovdje

 

Kontakt

Ovo je najkraći i najlakši način da stupite u kontakt sa nama. Budite slobodni pitati sve što vas interesuje.

Vaša email adresa
Naslov
Poruka

Facebook YouTube Google Plus