Ova sekcija naše stranice, manje-više mogla bi se odnositi na sam dizajn, ali ipak smo je odlučili staviti na posebno mjesto. 

Naime, sigurno ste mnogo puta poželjeli da editujete neke slike, a posebno se to odnosi na editovanje slika poput niskokvalitetnih rastera logoa. Dakle da pojednostavimo imate logo, a nemate njegov vektorski fajl, eh upravo tu uskačemo mi. 

Sukladno tome, da smo par godina radili u raznim štamparijama, stekli smo sjajno iskustvo kada su ove usluge u pitanju. Do sada smo imali mnoge korisnike koji su koristili ove naše usluge, kako u BIH, tako i u raznim dijelovima svijeta putem Freelance servisa. Ova usluga izuzetno je tražena kada je u pitanju štampa velikih formata, jer mnoge firme iz raznoraznih razloga nemaju vektorske fajlove svojih logoa, čak šta više niti ne poznaju koji font je uopšte korišten za kreiranje logoa. Tu vam možemo biti od izuzetne koristi, i sa veoma pristupačnom cijenom. 

Također kada smo kod same fotografije, izuzetno je bitno i spomenuti i činjenicu da smo specijalizovani za kreiranje visokokvalitetnih slika koje idu kao objave na socijalnim mrežama, a iz razloga što socijalne mreže imaju svoje načine dekodiranja slika, pa često slike koje objavite nemaju izvrsnu kvalitetu.

Ono što je bitno jeste i napomenuti da radimo frameove i watermark oznake kako bi vaše slike ostale samo vaše, te kako bi bila smanjena mogućnost zloupotrebe istih. Kako to radimo možete pogledati na primjeru slika koje objavljujemo za naše klijente Hidraulic i Bi-En

Što se tiče same fotografije, stojimo vam na usluzi kada je i pitanje iscrtavanje karikatura, ili drugih oblika slika, koje poslije možete pretvoriti u izuzetno zanimljiv poklon, poput štampe na jastuku, šolji, ili jednostavno kao objavu na Facebooku ili nekoj drugoj socijalnoj mreži. Primjer toga je slika koja se nalazi na samom početku ovog članka. 

O

Nama

Ukoliko ste odlučili da se okušate na tržištu, imate neku ideju, al ne poznajete dovoljno šta treba da uradite onda je Brands Pulse, idealno mjesto za vas. Nudimo vam grafičke usluge, usluge web prezentacija, video produkcije, internet marketinga, održavanja socijalnih profila, analiziranje ponašana korisnika te prilagođavanja marketinskih kampanja sukladno tome.

 

Više o nama možete pročitati ovdje

 

Kontakt

Ovo je najkraći i najlakši način da stupite u kontakt sa nama. Budite slobodni pitati sve što vas interesuje.

Vaša email adresa
Naslov
Poruka

Facebook YouTube Google Plus