dizajn

Sve vrste grafičkog dizajna. Izrada logoa, brošura, banera, kompletna print-ready priprema štampe, DTP.

Kao što ste, vjerovatno, mogli već vidjeti u Portfoliju, a ako niste preporučili bi Vam, prije svega, da pogledate isti, možemo da vam pružimo gotovo sve usluge koje se tiču vizuelnog identiteta vašeg brenda. Da li je u pitanju dizajn logoa, brošure, flyera, afiše, bilboarda, web stranice, objava na socijalnim mrežama ili bilo čega ostalog, mi možemo odgovorit na vaš zahtjev. 

Naše višegodišnje iskustvo u Grafičkom i Web dizajnu, kao i naše znanje rada u programima kao što su Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe After Effect, Corel Draw, Joomla, dokaz su da vam možemo ponuditi kompletnu uslugu, bilo kakve vrste dizajna. 

Do sada smo imali priliku da radimo gotovo sve oblike dizajna, počevši od Web Stranica, Logoa, Brendiranja vozila, Plakata, Bilboarda, Vizit Kartica, Cjenovnika, Brendiranja Izloga, preko DTPa, Dizajna Pakovanja, pa sve do izrade Knjige standarda.

Način na koji radimo, posebno kada su u pitanju firme koje nemaju jasan vizuelni identitet jeste da uzimamo pod svoje okrilje, kompletan brending, te kroz tematsku cjelinu osmišljavamo kompletan nastup brenda na tržištu, kada je u pitanju Vizuelni identitet. Dakle, radi se o tome da već od starta, sam brend osmišljavamo na način da razmišljamo kako, te na koji način će se određeni brend prikazivati na svim platformama, počevši od štampanih materijala, pa sve do digitalnog oblika predstavljanja istog.

 

O

Nama

Ukoliko ste odlučili da se okušate na tržištu, imate neku ideju, al ne poznajete dovoljno šta treba da uradite onda je Brands Pulse, idealno mjesto za vas. Nudimo vam grafičke usluge, usluge web prezentacija, video produkcije, internet marketinga, održavanja socijalnih profila, analiziranje ponašana korisnika te prilagođavanja marketinskih kampanja sukladno tome.

 

Više o nama možete pročitati ovdje

 

Kontakt

Ovo je najkraći i najlakši način da stupite u kontakt sa nama. Budite slobodni pitati sve što vas interesuje.

Vaša email adresa
Naslov
Poruka

Facebook YouTube Google Plus